Előfizetői tartalom

"Magyar" szankciókkal sújthatják a lengyeleket?

Portfolio
Akár a magyar sztori - a kohéziós alapok egy részének felfüggesztése - is megismétlődhet Lengyelországgal, amely szinte minden tekintetben elmulasztotta 2013-as költségvetési házi feladatainak teljesítését. A Bizottság még töri a fejét a válaszon, de a mulasztás könnyen a lengyel pénzügyminiszter székébe kerülhet, írja a Bruxinfo.

Feladta a leckét Lengyelország az Európai Bizottságnak, amely a jövő héten értékeli több, az államháztartási hiány előírt szintre való leszorítására a nyáron haladékot kapó tagállam teljesítményét. Varsó másokkal egyetemben egy év türelmi időt (2013 vége helyett 2014 végét) kapott a Bizottság ajánlására a pénzügyminiszteri tanácstól a túlzott mértékű hiány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés