Előfizetői tartalom

Az USA begyorsított, Európa képes lesz végre követni?

Portfolio
Ezen a héten kiderül, hogy a vártnál jobb amerikai GDP adatokat követően Európa összgazdasága miként szuperált a harmadik negyedévben, ugyanakkor ezt leszámítva kevés jelentős esemény lesz. Itthon viszont nemcsak a GDP-t, hanem az októberi fogyasztói árindex alakulását is megismerhetjük, ami a Portfolio.hu által felmért konszenzus szerint 1,3 százalék lehet.

Az előttünk álló héten visszafogottabb mennyiségű piaci esemény várható, az USA-ban tulajdonképpen csak pénteken lesz említésre méltó makrogazdasági adatközlés. Magyarország szempontjából viszont igencsak fontos hétnek nézünk elébe, fény derül ugyanis a harmadik negyedéves összgazdasági teljesítményünkre és az infláció további alakulására is. Az inflációs kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés