Előfizetői tartalom

Még péntek előtt tankolj, ha tudsz!

Portfolio
A múlt héten ütött több havi mélypont után emelkedett a Brent árfolyama a hét első felében, ennek megfelelően a finomított termékárak jegyzésárai is kisebb-nagyobb mértékben emelkedtek. Ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben, így ismét áremelkedés réme lebeg az autósok feje fölött. A benzin esetén akár 4-6 forintos áremelést sem lehet kizárni, míg a dízel legfeljebb 2-3 forinttal emelkedhet, bár utóbbinál az árak szinten tartását sem zárhatjuk ki.

A hét elején felfelé a Brent árfolyama, folytatva ezzel a november eleji zuhanás korrekcióját. A fekete arany hordója a 106 dolláros szint közelébe esett vissza.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai közül a benzin esetében látott 2,4%-os és a dízel esetén tapasztal 0,5%-os drágulás közül csak előbbi indokolja az áremelést.Erre most a hazai fizetőeszköz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés