Előfizetői tartalom

Mennyire kiszámítható a kormány gazdaságpolitikája? Szavazzon!

Portfolio
Nem kevés gazdaságpolitikai irányváltást láthattunk az elmúlt években, de mit gondoljunk az egész kiszámíthatóságáról? Megkérdeztük, Kisgergely Kornél pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkárt és Duronelly Pétert, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatóját, hogy miként látják a kormány lépéseit. Ön szerint megbízható volt a magyar hajó kormányzása, vagy itt-ott azért megszédültek, netán padlót fogtak egy-egy kanyartól? A cikk alján szavazhat.

Kisgergely: "Pontot nem szeretnék ehhez rendelni." A magyar kormány gazdaságpolitikájának a kiszámíthatósága valóban romlott a válság hatására, de egy dolog viszont stabil volt: három százalék alatt tartottuk a költségvetési hiányt és az államadósságot pedig csökkenő pályán - emelte ki Kisgergely Kornél a jó oldalát az elmúlt évek intézkedéssorozatának, ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés