Előfizetői tartalom

Magasabb adózást választhatnak a kisadózók

MTI
|
Portfolio
5 százalék a sertésáfa, a járulékból is levonható lesz a családi adókedvezmény, szigorítás az online pénztárgépek és a dohánykereskedelem terén - többek között ezeket az intézkedéseket tartalmazza a tegnap elfogadott adótörvény-csomag. Változtatás még, hogy a tételes kisadózók magasabb adózást is választhatnak, hogy magasabb összegű társadalombiztosításra váljanak jogosulttá.

Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a jövő évi adóváltoztatásokat. A képviselők 249 kormánypárti igen szavazattal, 56 nem ellenében és 36 tartózkodás mellett hagyták jóvá a kormány által október 18-án beterjesztett javaslat minősített többséget igénylő rendelkezéseit. Az ellenzéki oldalon az MSZP, az LMP, valamint a DK-hoz és a PM-hez tartozó független képviselők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés