Előfizetői tartalom

Kettő helyett egy adat érkezett az USA-ból

Portfolio
Szeptemberben 5,2, októberben pedig 6,2 százalékkal nőtt az újonnan kiadott építési engedélyek száma az Egyesült Államokban. Az októberi 1,34 milliós érték bő ötéves csúcsnak számít. Az októberi közigazgatási kényszerszünet miatt a megkezdett építkezések számának alakulásával kapcsolatos statisztikára még egy hónapot kell várni.

Szokatlan módon kettő helyett egy ingatlanpiaci adatot közölt az Egyesült Államok kereskedelmi minisztériuma. A megkezdett építkezések alakulásáról egy hónap múlva, december 18-án közölnek adatokat ( a szeptemberi, az októberi és novemberi adatot egyszerre), amit az októberi közigazgatási kényszerszünettel indokolt a tárca. A mai statisztika szerint szeptemberben 5,2, októberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés