Előfizetői tartalom

Jön-e végre az olcsó iPhone, tablet az USA-ból?

Kovács Krisztina
Az Európai Unió októberben többmilliárd dolláros szabadkereskedelmi megállapodást kötött Kanadával, de sokak szerint ez még csak a kezdet. A kereskedelmi korlátok lebontásának következő, és egyben legjelentősebb állomása az Egyesült Államokkal való megállapodás lehet, bár a kanadai mintából kiindulva, az egyezség létrejöttét heves viták előzhetik meg. Legközelebb karácsony előtt, Washingtonban találkoznak a tárgyaló felek.

Az Európai Unió októberben kötött szabadkereskedelmi megállapodást Kanadával. A gazdasági nagyhatalmak (G8) közül jelenleg Kanada az egyedüli, amelyet az EU-hoz és az Egyesült Államokhoz is szoros kereskedelmi szálak fűzik. Az október megállapodásnak köszönhetően a kanadai vállalatok összesen 800 millió európai és amerikai fogyasztót érhetnek el. "Ez a legnagyobb előrelépés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés