Előfizetői tartalom

10 éves a Portfolio.hu klub

Portfolio
Szinte napra pontosan 10 évvel ezelőtt rendezte meg első befektetői klubját a Portfolio.hu. A jubileum pedig kiváló alkalom a visszatekintésre. Három meghívott előadónk alapvetően a nemzetközi gazdasági folyamatokról és a globális devizapiaci trendekről fog beszélni, saját egyéni történeteikkel megfűszerezve. És persze nem mehetünk el a kilátások mellett sem.

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: Csermely Ágnes, a MOL vezető stratégiai szakértője és Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója épp 10 évvel ezelőtt osztották meg szakmai véleményüket az első Portfolio.hu befektetői klub résztvevőivel, hozzájuk csatlakozik most Tardos Gergely, az OTP Bank vezető elemzője. Tervezett témáink: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés