Előfizetői tartalom

Milyen tíz év vár ránk?

Portfolio
Tizedik születésnapját ünnepelte a Portfolio.hu befektetői klub. Ennek apropójából hívtunk a december 9-i eseményre olyan előadókat is, akik tíz évvel ezelőtt is jelen voltak az első klubon. Beszéltek arról, hogy mit gondoltak 2003-ban a következő tíz évről, ebből mi valósult meg, és arról is szó esett, hogy mi vár ránk a következő időszakban.

Csermely Ágnes, a MOL vezető stratégiai szakértője előadásában a válság előtti és válság utáni monetáris politikáról beszélt. Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója a forint árfolyamának grafikonjával kezdte prezentációját. Szerinte 2003-ban a legtöbben azt gondolták, hogy tíz év múlva már nem lesz ez az árfolyam, hiszen Magyarország bevezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés