Előfizetői tartalom

Varga: vicc, hogy Magyarország bóvli (2.)

MTI
Varga Mihály szerint a magyar gazdaság jobban teljesít, és úgy vélekedett, hogy vicc, hogy Magyarország még bóvli kategóriában áll a hitelminősítőknél. A nemzetgazdasági miniszter erről az MTV szerda reggeli műsorában beszélt. Olvasóink a két héttel ezelőtti szavazásunkon már véleményt nyilvánítottak ebben a kérdésben: a szűk többség azt mondta, hogy még nem érdemeljük meg a felminősítést.

Varga a műsorban az eredményeket sorolta: fordulat történt a gazdasági növekedésben a költségvetés bevételei is jobban alakulnak az infláció szintje történelmi mélyponton van a lakossági fogyasztás egyre inkább kezd magára találni, és az adóbevételek is jobban, pontosabban folynak be, a második félév tehát jobb, mint az első A hitelminősítőkről: "vicc kategóriának"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés