Előfizetői tartalom

Egyre valószínűbb, hogy nem lesz újabb kényszerszünet az USA-ban

Portfolio
Az amerikai képviselőház tegnap késő este elfogadta azt a költségvetési javaslatot, amelyről kedden állapodtak meg a kongresszus alsó és felső házának költségvetési bizottságának vezetői. Így egyre valószínűbb, hogy nem lesz újabb közigazgatási kényszerszünet januárban. A szenátus előreláthatólag jövő pénteken dönt a javaslatról.

A kongresszus és a szenátus költségvetési bizottságainak elnökei kedden állapodtak meg arról, hogy a következő két költségvetési évben hogyan "tartják kordában" a kiadásokat. A megállapodás mindkét fél, és Bracak Obama, az Egyesült Államok elnöke is üdvözölte, aki nem sokkal a bejelentést követően arra kérte a kongresszust, hogy hagyja jóvá a javaslatot. A kongresszus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés