Előfizetői tartalom

Itt járt az IMF új misszióvezetője

Portfolio
Az IMF új misszióvezetője, Costas Christou látogatta meg Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert december 13-án. A Nemzetgazdasági Minisztérium péntek délutáni közleménye szerint a találkozón általános helyzetértékelés történt, mely során a tárcavezető az új, pozitív makrogazdasági adatokat ismertette. Arra is emlékeztetnek, hogy hamarosan bezár az IMF budapesti irodája.

A közlemény szerint "Varga Mihály szintén pénteken találkozott Johann Prader-rel, az IMF igazgatóságában Magyarországot is képviselő igazgatóval". "A megbeszélésen az aktuális gazdaságpolitikai eseményeket, illetve az IMF 2010. és 2014. évi irányítási és kvótareformjaival összefüggő kérdéseket tekintették át". "A találkozókon elhangzott, hogy az IMF által kiemelten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés