Előfizetői tartalom

Jönnek a béremelések!

Portfolio
Idei utolsó ülését tartja kedden az Országgyűlés, melynek legfontosabb döntése a 2014-es költségvetésről szóló törvényjavaslat elfogadása lesz. Számos véleményt hallhattunk a büdzséről pro (a béremelések és rezsicsökkentés költségvetése) és kontra (kifeszített és kockázatos) és még az utolsó pillanatban is új megállapításokat ismerhetünk meg. Ezek alapján azt mondhatjuk: sokaknak lehet jobb jövőre, de nincs kizárva, hogy év közben máshonnan kell elvegyen a kormány.

Idén utoljára ülnek össze a képviselők, de az biztos, hogy nem fognak unatkozni. A hírek szerint ugyanis 23 törvényjavaslatról is döntés születhet, köztük a 2014-es költségvetésről is szavaznak. Abból is jól látszik, hogy kiemelkedő figyelem övezi a 2014-es költségvetés elfogadását, hogy ma délelőtt pontosan egy időben kerül megrendezésre két fontos esemény. 11:30-kor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés