Előfizetői tartalom

Stabilizálódó USA - rezsicsökkentő Magyarország

Portfolio
Ezen a héten nem kell jelentős monetáris politikai irányváltástól félnünk, ugyanakkor piaci szempontból továbbra is sok eseménnyel találkozunk majd. Mi a Fed Bézs könyvére és az amerikai fogyasztói hangulatindexre helyeznénk a legnagyobb hangsúlyt, míg itthon az infláció rezsicsökkentésnek köszönhető további süllyedését érdemes szemmel követnünk.

Visszafogottabb hétnek nézünk elébe január közepén, jelentősebb monetáris politikai döntésre ugyanis most nem kerül sor, illetve ahhoz kapcsolódó fontosabb adat sem kerül közlésre. Egyedül a Fed Bézs könyvének a közzététele az, ami a Fed viselkedésével kapcsolatos spekulációknak adhat teret, ezt a dokumentumot ugyanis a Nyíltpiaci Bizottság feszült figyelemmel követi....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés