Előfizetői tartalom

Orbán Viktor nem lenne miniszterelnök?

Portfolio
Mivel gyakorlatilag mindenki azt várja, hogy a tavaszi parlamenti választáson a Fidesz kerül ki győztesen, egyre több információ szivárog ki a következő kormány összetételéről. A Figyelő legújabb számában megjelent információk szerint Orbán Viktor a következő ciklusban átadja a miniszterelnöki pozíciót Lázár Jánosnak, ő pedig 2017-ben köztársasági elnök lenne. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter posztja biztosnak tűnik a következő 4 évben is.

Megbízható forrásokból a lap úgy értesült, hogy fideszes győzelem esetén változhat a kormányzati struktúra. A fő mozgatórugó Orbán Viktor kormányfő utódjának felépítése lehet, a tervek szerint Lázár János miniszteri státusban vezetheti a Miniszterelnökséget és ő lesz a miniszterelnök-helyettes. Emellett Lázárhoz kerülhet a közigazgatás a következő kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés