Előfizetői tartalom

Menekülnek a gazdagok Kínából

Portfolio
A kínai milliomosok több mint 60 százaléka szívesebben élne máshol. A leggazdagabbak egyharmada már elhagyta az országot, mások pedig tervezik, hogy így tesznek a jövőben - derül ki egy vagyonosodási trendeket vizsgáló cég nemrégiben közzétett adataiból. A legnépszerűbb úti cél az Egyesült Államok. Sokan amiatt mennek el, mert féltik a vagyonukat.

A legfrissebb adatok szerint a kínaicsúcs gazdagok 64 százaléka élne szívesebbe máshol. A legtehetősebbek - akiknek vagyona meghaladja a 16 millió dollárt - egyharmada már el is hagyta az országot - derül ki a Hurun nevű, vagyonosodási trendeket vizsgáló cég adataiból. Korábbi tanulmányok szerint azért hagyják el az országot, hogy gyermekeiket jobb iskolákba írathassák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés