Előfizetői tartalom

Végre felülkerekedtek az optimisták Európa jövőjével kapcsolatban

Portfolio
A piaci szereplők többsége most először véli úgy, hogy egyértelműen túl vagyunk az európai válság mélypontján és innentől már csak javulás várható a kötvénypiacon. A növekedést leginkább gátló tényezőnek a magas munkanélküliséget vélik és csak azt követően az eladósodottság mértékét - derült ki a Bloomberg legfrissebb felméréséből.

Az európai válság legrosszabb része már hátravan a többség szerint: a megkérdezett elemzők, befektetők és kereskedők 57 százaléka mondta azt, hogy az európai kötvénypiac hanyatlása véget ért. A rendszeresen elvégzett felmérésben most először kerültek többségbe az optimista hangot megütő válaszok, amiből már az olvasható ki, hogy véget ért a korábban az euró létét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés