Előfizetői tartalom

Orbán: mire az EU ide jut, én is nyugdíjas leszek

Portfolio
Több egyezményt is aláírt ma Magyarország és Lengyelország. Az erről szóló sajtótájékoztatón Orbán Viktor elmondta, a kereskedelmi kapcsolatainkat is szorosabbra szeretnénk fűzni, így a két ország export-import bankja mielőbb megállapodást fog kötni. Orbán Viktor az energiapolitikáról, rezsicsökkentésről is beszélt.

Több kérdésben is egyeztetést folytatott Donald Tusk lengyel és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Az ezekről tartott sajtótájékoztatón Orbán Viktor elmondta, abban egyetértés van a visegrádi országok miniszterelnökei között, hogy az EU-n belül egyik legjelentősebb gazdasági növekedési potenciállal Kelet-Európa rendelkezik, és úgy látják, hogy súlyunk nőni fog a jövőben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés