Előfizetői tartalom

Nagy napja lesz pénteken az MNB-nek

Portfolio
Nagyszabású konferenciát szervez holnap a Magyar Nemzeti Bank, ezt követően este a Művészetek Palotájában adják át a Matolcsy György által tavaly alapított Lámfalussy-díjat. A Lámfalussy-konferencia előadói és meghívottja között neves jegybankárok szerepelnek, az eseményen Orbán Viktor és Matolcsy György is felszólal. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy a most átadásra kerülő Lámfalussy-díjat Ewald Nowotny kapja, aki várhatóan a Közép-Európai Egyetemnek adja a díjjal járó pénzösszeget.

A holnap reggel kezdődő MNB-konferenciáról a Portfolio.hu élőben számol majd be! Egy helyen Orbán és Matolcsy Péntek reggel 9-kor Matolcsy György jegybankelnök nyitóbeszédével veszi kezdetét a Magyar Nemzeti Bank konferenciája, melynek témája az euróbevezetés lesz. Az eseményen felszólal Orbán Viktor miniszterelnök is. Az elmúlt napok devizapiaci fejleményeinek fényében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés