Előfizetői tartalom

Régóta nem volt ilyen jó növekedési sorozata az USA-nak

Portfolio
Az Amerikai Egyesült Államok gazdasága 3,2 százalékkal bővült évesített negyedéves alapon a negyedik negyedévben - derült ki a ma közlésre került előzetes adatokból. A Bloomberg által felmért piaci konszenzus pusztán 3,0 százalékot mutatott, így alapvetően jó eredményekkel állunk szemben. A fogyasztás játszotta a főszerepet és ezzel az USA úgy tűnik, hogy szépen zárta a 2013-as évet.

Az Egyesült Államok gazdasága éves alapon 3,2 százalékkal bővült a negyedik negyedévben, amit leginkább a három éve nem látott fogyasztási szintnek köszönhet. De a felhasználási oldalon az üzleti beruházások is jól néznek ki, sőt, a nettó export is jobban alakult a vártnál. A kedvezőnek tekinthető negyedik negyedéves növekedési számok ráadásul egy még magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés