Előfizetői tartalom

Érdekes feladatokra készül Kovács, Matolcsy és Domokos

Portfolio
Csütörtökön ülésezett a Költségvetési Tanács, ahol a háromtagú szervezet elfogadta a 2014-es feladattervet. A Kovács Árpád elnök által vezetett testület a törvényileg kötelező feladatai mellett arra készül, hogy konzultál különböző tanulmányok elkészítéséről az MNB-vel, valamint a KSH illetékeseivel az EDP-jelentés összeállításának módszertani kérdéseiről egyeztet.

A szokásos feladatok Ülést tartott a Költségvetési Tanács csütörtökön, ahol elfogadták a KT idei feladattervét. A szervezet honlapjára felkerült határozat emlékeztet arra, hogy a Tanács feladatait az alaptörvény mellett a stabilitási törvény határozza meg. Vagyis vizsgálja, hogy a központi költségvetési törvényjavaslat megfelel-e az adósságszabálynak és véleményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés