Előfizetői tartalom

Délután fontos adatok jönnek

Portfolio
Ma délután napvilágot látnak a hivatalos, januári foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatok az Egyesült Államokban. A piaci szereplők érdeklődve várják, hogy a decemberi, szokatlanul lassú foglalkoztatottság-bővülést követően mit hozott az év első hónapja. Sokan attól tartanak, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt az új munkahelyek száma továbbra is relatív alacsony.

A szerdai ADP-adat nem okozott meglepetést, kérdés azonban, hogy mit mutatnak a hivatalos adatok. A munkaügyi tárca délután fél háromkor teszi közzé a januári foglalkoztatottsági és munkanélküliségi számokat. Elemzők szerint a januári, heves hóviharok ellenére az év első hónapjában 190 ezerrel bővülhetett a foglalkoztatottság. Itt érdemes megjegyezni, hogy ma nem csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés