Előfizetői tartalom

Devizahitelek: ezen a héten megszólal az Európai Bíróság

Portfolio
Itthon szerdán ismerhetjük meg az Európai Bíróság főtanácsnoki indítványát a devizahitelekkel kapcsolatban, de a végső ítéletre még tavaszig várnunk kell. Ezen kívül a péntek lesz még nagyon érdekes, amikor egyszerre szembesülhetünk a negyedik negyedéves gazdasági teljesítményünkkel és a januári inflációs helyzettel.

Visszafogottabb hétnek nézünk elébe a nemzetközi piaci események terén, nem lesz fontosabb monetáris politikai döntés és a Fed eszközvásárlásainak lassítását determináló munkaerő-piaci adatokat is megkaptuk már múlt pénteken. Persze teljesen unatkozni azért most sem fogunk, először is Janet Yellen, a Fed újdonsült jegybankelnöke beszél majd az amerikai szenátus pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés