Előfizetői tartalom

Felemelték az adósságplafont

Portfolio
A mai napon az Egyesült Államok képviselőháza megszavazta az adósságplafon felfüggesztését 2015 márciusáig. A szavazás meglehetősen szoros volt, 221-201 és az elfogadáshoz az kellett, hogy 28 republikánus, élükön John Boehnerrel, a demokraták oldalára álljon át. Így pedig megúsztuk, hogy a tavaly októberihez hasonló cirkusz alakuljon ki az Egyesült Államok finanszírozása kapcsán.

Az Egyesült Államok képviselőházának republikánus vezetői ez alkalommal feltételek nélküli szavazásra bocsájtották az adósságplafon megemelését, ugyanis nem akartak még egyszer olyan vádakat kiállni, mint tavaly októberben. Akkor ugyanis sok elemző szerint politikai szempontból veszteséget szenvedtek a republikánusok, amikor az adósságplafonról szóló vitát politikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés