Előfizetői tartalom

Varga elárulta a meglepő adat részleteit

Portfolio
A péntek reggel napvilágot látott, vártnál jobb 2013 negyedik negyedéves GDP-adatról tartott sajtótájékoztatót Varga Mihály. A nemzetgazdasági miniszter részletezte, hogy az egyes ágazatok hogyan teljesítettek a tavalyi évben és a felhasználási oldalról is elárult némi információt. Reményét fejezte ki, hogy a gazdasági növekedés idén meghaladhatja a kormány jelenlegi 2%-os várakozását is. Arról is beszélt, hogy az orosz-magyar hitelmegállapodás szerződése szerdán kerül a kormány elé.

A GDP-adatról részletesen itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.02.14Meglepetés: még gyorsabban nőtt a gazdaság!Jól van a gazdaság A magyar gazdaság, köszöni szépen, jól van - jelentette ki a sajtótájékoztató elején Varga Mihály. 2013 utolsó negyedévében a magyar gazdaság teljesítménye 2,7% volt, az előző év azonos időszakához képest ekkora volt a bővülés. Hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés