Előfizetői tartalom

Fél a kormány a gyenge forinttól?

Portfolio
A szokásos havi online tájékoztató keretében válaszolt az újságírók kérdéseire Banai Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára. A gyenge forintra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban leszögezte: emiatt nincs szükség a költségvetés módosítására, a makrogazdasági előrejelzéseket az áprilisi konvergenciaprogramban frissíti a kormány.

Mit tesz a gyenge forint? Több kérdés is felmerült az online tájékoztatón azzal kapcsolatban, hogy a hetek óta a 300-as szint felett tartózkodó euróárfolyam mit okoz a 2014-es költségvetésben. Banai Péter, az NGM költségvetésért felelős helyettes államtitkára mindenkit megnyugtatott: "nincs szükség az idei költségvetés módosítására a jelenlegi magasabb árfolyamszint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés