Előfizetői tartalom

Így tarol a közmunka

Portfolio
A tavalyi harmadik negyedévben 107 ezer fős foglalkoztatásbővülés 70 százalékát magyarázhatja a téli közfoglalkoztatás. Novembertől nem visszaesett, ahogy a korábbi években, hanem nőtt a foglalkoztatás. 2013 decemberében már 203 ezren voltak közfoglalkoztatottak a KSH friss jelentése szerint, 116 ezer fővel többen, mint egy évvel korábban. Közmunka nélkül igencsak távol lennének a foglalkoztatási csúcsok.

A KSH által ma közzétett adatok szerint decemberben már 203 ezren voltak közfoglalkoztatottak. Még nem volt rá példa, hogy 200 ezer fölé menjen a közmunkások száma. (A Belügyminisztérium néha közzétesz teljesen más számokat, azonban ezek nem vethetőek össze a KSH adataival, és valószínűleg duplikációkat is tartalmaz, azaz az év során többször közfoglalkoztatásban részt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés