Előfizetői tartalom

Mit jósol a magyar gazdaságról az EU?

Portfolio
A héten bár sok piacmozgató eseménnyel találkozhatunk a nemzetközi színtéren, minket mégis az Európai Bizottság előrejelzései érdekelnek a leginkább, azok ugyanis közvetlenül hazánkról is véleményt alkotnak. Ezen kívül érdemes lehet még figyelni az eurózónás infláció alakulására is, az ugyanis romló tendenciát mutatott az elmúlt hónapokban és a további dezinfláció akár újabb jegybanki reakciót is hozhat márciusban.

A hét eleje csöndesen indul, a mai napon 10 órakor a német Ifo gazdasági hangulatindexre lesz érdemes figyelnünk, de a piaci konszenzus nem mutat változást februárra vonatkozóan. Kedden viszont az Európai Bizottság közzéteszi legfrissebb gazdasági előrejelzéseit az EU-tagállamokra nézve, tehát ez esetben megtudhatjuk, hogy hazánk növekedési kilátásaival kapcsolatban mennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés