Előfizetői tartalom

Idén is lesz "Mit ígérnek?" - Ezek a legfontosabb témák

Portfolio
Az alkotmányos rend, a jogszolgáltatás és a közoktatás az a három téma a megkérdezett közéleti személyiségek szerint, amelynek mindenképpen szerepelnie kell egy párt választási programjában. Ezért a felmérést készítő Mitígérnek.hu civil kezdeményezés résztvevői ezek alapján fogják megvizsgálni, hogy a Parlamentbe készülő pártok választási ígéretei valóban fontos kérdéseket érintenek-e. Emellett annak is utánajárnak, hogy pártok ígéretei mennyire megalapozottak, miként viszonyulnak saját meghirdetett céljaikhoz.

A közgazdászokból és jogászokból álló társaság, hasonlóan a 2010-ben elvégzett munkájukhoz, első lépésben egy olyan listát állított össze, amely a véleményformáló értelmiség jeles képviselői szerint Magyarország jövőjét leginkább befolyásoló társadalmi, gazdasági problémákat tartalmazza. A válaszadók szerint a felvetett 28-ból az öt legfontosabb téma, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés