Előfizetői tartalom

Több munkanélküli, kevesebb megrendelés

Portfolio
A legfrissebb adatok szerint továbbra sem lehetünk túlságosan optimisták az amerikai gazdaság teljesítményét illetően. Múlt héten a frissen regisztrált munkanélküli segélykérelmek száma 14 ezerrel 348 ezerre nőtt, a tartós cikkek rendelésállománya pedig tovább csökkent. A decemberi 4,2 százalék után egy százalékos visszaesést mértek.

A két héttel ezelőtti csökkenést követően múlt héten ismét nőtt a frissen regisztrált munkanélküliek száma az Egyesült Államokban. A munkaügyi tárca adatai szerint összesen 348 ezren kértek segélyt, 14 ezerrel többen, mint két héttel korábban. A 348 ezres öthetes csúcsnak számít, 23 ezerrel felülmúlva az elemzői konszenzust. A négyhetes mozgóátlag nem változott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés