Előfizetői tartalom

Varga elárulta, mit gondol a forintról

Portfolio
Varga Mihály volt az első előadója a Portfolio.hu mai Forint 2014 Konferenciájának. "Választások előtt, választások után" címmel megtartott előadásából kiderült, mit gondol a kormány a forintról, az adórendszer stabilitásáról és a növekedés motorjairól.Fontosabb részletek A kormánynak nincs árfolyamcélja, az a jó árfolyam, amelynél stabilan nõ a gazdaság. Az adórendszerben Varga szerint szükség van most egy kis nyugalomra. Az EU-s források 60%-át gazdasági fejlesztésre kívánják felhasználni. Az államadósság csökkentése, a foglalkoztatás növelése a választások után is cél kell, hogy legyen. Maradhat a szigorú fiskális politika, idén 2%-os gazdasági növekedést vár a kormány.

2014. március 06. 11:37 Amit eddig elértünk, azt jórészt úgy verték ki belőlünk Bár hosszú utat tett meg, Magyarország még mindig sérülékeny ország. A fordulathoz kiszámíthatóságra, az üzleti kezdeményezésekbe vetett bizalomra volna szükség a gazdaságpolitika részéről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái