FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

A gazdasági szabadságharc krónikája csak egy fikció (3.)

Portfolio
"Károkozással vádolta meg a mai napon Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti listavezetője Matolcsy Györgyöt annak kapcsán, hogy 2011-ben a magyar kormány sikeresen elhárította az államcsődöt és megőrizte hazánk fizetőképességét" - így kezdődik az az MNB oldalán ma megjelent közlemény, amely a tegnap kialakult, a Portfolio.hu által is megírt botrányra érkezett. A jegybank mai közleménye alapján egyre nehezebb megítélni, hogy valójában mi is ez a könyv.

A tegnapi ügy részletesen:Kapcsolódó cikkünk2014.03.12Matolcsy kifecsegte az IMF-bejelentést a Goldman Sachsnak?Az MNB magyarázkodik "Az elmúlt időszakban bekövetkezett államcsődök során (például a ciprusi és az argentin válság esetén) a nemzeti valuták jelentős értékvesztést szenvedtek el, az állampapírok eladhatatlanná váltak, az országok államadósságainak finanszírozása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés