Előfizetői tartalom

Wiedermann Helga kikéri magának, igenis tényregényt írt

MTI
|
Portfolio
Wiedermann Helga, Matolcsy György volt kabinetfőnöke kikéri magának, hogy fikciónak nevezzék a könyvét. Elmondása szerint hamis állításokat fogalmaztak meg a "Sakk és Póker - krónika a magyar gazdasági szabadságharc győztes csatáiról" című könyvében leírtakról. Matolcsy Györgyöt a könyvben leírtak miatt feljelentették, abban ugyanis bennfentes kereskedésről szerezhettünk tudomást. Ez utóbbi miatt a jegybank közleményében nevezte fikciónak a könyvet. A botrány kirobbanásáról alább olvashat: 2014.03.12 16:57 Matolcsy kifecsegte az IMF-bejelentést a Goldman Sachsnak? Az MNB védekezésre kényszerült: 2014.03.13 11:23 A gazdasági szabadságharc krónikája csak egy fikció (3.)

Tényregény! Matolcsy György jelenlegi jegybankelnök egykori kabinetfőnöke az MTI-nek küldött szerdai közleményében azt írta, hogy könyve tényregény, az ellenzéki pártok által kifogásolt üzleti ebéden személyesen nem vett részt, arról a tárgyaláson részt vevő személyektől nem kapott információt. "Egyes pártok az elmúlt napokban saját politikai céljaikra kívánták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés