Előfizetői tartalom

Így osztályozták a pártokat a választás előtt

Portfolio
A Fidesz-KDNP nem tett közzé választási programot, az MSZP programja 2,1 ponttal majdnem bukásra áll, a Jobbiké sem sokkal jobb (2,2 pont), az LMP programja gyenge közepest (2,5), a DK hármas alát (2,9), míg az Együtt-PM négyes alát kapott. A Mit ígérnek? civilkezdeményezés ezúttal is elvégezte a választási programok értékelését - van még hová fejlődni a magyar pártoknak.

A Mit ígérnek? a négy évvel ezelőttihez hasonlóan most is három nagy terülen értékelte a pártok választási programjait. Egyrészt vizsgálta a program célzottságát, a megalapozottságát, illetve a számonkérhetőségét. (Vagyis nagy vonalakban azt, hogy világos, egyértelmű, számításokkal megalapozott, a költségvetési szempontoknak is megfelelő dokumentumot tettek-e le...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés