Előfizetői tartalom

Yellen: a fellendülést sokan még recessziónak érzik

Portfolio
Meglehetősen galamb hangvételű (dovish) beszédet mondott a Federal Reserve jövőben várható monetáris politikájával kapcsolatban Janet Yellen Fed-elnök. Elmondása szerint a munkaerőpiac laza állapotát nem tükrözi jól a munkanélküliségi ráta, a támogató környezetre pedig még hosszan szükség lesz. A piac érdekes módon nem reagált szavaira.

Még hosszan szükség van a központi bank rendkívüli támogatására, hogy a segítse a gazdasági fellendülést és a továbbra is laza munkaerőpiacot - mondta Janet Yellen a mai napon a 2014-es National Interagency Community Reinvestment konferenciáján. Az elnök hozzátette, hogy ezen nézetét a Fed döntéshozói széles körben osztják. Az Egyesült Államok gazdasági teljesítménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés