Előfizetői tartalom

Ezért légy óvatos a feltörekvőkkel!

Portfolio
2014 nemcsak nálunk a választások éve, de jó néhány feltörekvő országban is, köztük az ún. Törékeny Ötökben, azaz Indiában, Indonéziában, Brazíliában, Törökországban és Dél-Afrikában. A politikai bizonytalanság pedig újabb turbulens időszakot hozhat ezeken a piacokon. Mégsem szabad teljes mértékben elfordulni a feltörekvő régiótól, hanem inkább az egyedi befektetési sztorikat, lehetőségeket kell kiaknázni - véli Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója.

Jönnek a választások A választások piacmozgató hatásait jól szemlélteti, ha megnézzük az ún. Törékeny Ötök, azaz India, Indonézia, Brazília, Törökország és Dél-Afrika helyzetét. Erre az öt országra nemcsak mérete miatt érdemes, sőt muszáj odafigyelni, hanem mert tipikus példái annak, hogy a korábban elodázott strukturális reformok miatt a feltörekvő piacokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés