Előfizetői tartalom

Megérkezett a legszebb londoni prognózis Magyarországról!

Portfolio
Újra meglehetősen derűlátó elemzést közöltek Magyarországról a Bank of America Merrill Lynch londoni közgazdászai. A legutóbbi magyar makroadat fényében megduplázták a 2015-ben várható magyar GDP-növekedési prognózisukat és várakozásaik szerint a következő év első felében a magyar adósságbesorolás ismét befektetésre ajánlott lesz.

Gyorsabb növekedés és felminősítés Érzékelhetően javult a magánszektor fizetési mérlege, valamint a pénzügyi mérleg, ami miatt sokkal kedvezőbben ítéljük meg a magyar gazdaság kilátásait - fogalmaznak a Merrill elemzői. Szerintük ez is megerősíti azon várakozásukat, hogy Magyarország 2015 első félévében ismét befektetésre ajánlott kategóriába kerülhet a hitelminősítőknél....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés