Előfizetői tartalom

Oroszország túl lehet a válság nehezén

Portfolio
Bár jókora csorba esett a gazdasági növekedésen, nagy összegeket vontak ki az országból, megszaladt az infláció és a rubel árfolyama is történelmi mélypontra esett, de Oroszország végül átvészelte a Krím-félsziget annektálását követő gazdasági vihart - közölte szerdán Anton Sziluanov pénzügyminiszter az MTI tudósítása szerint.

A viszonylag korlátozott nyugati szankciók okoztak ugyan némi bizonytalanságot, de nem "haraptak ki" nagyobb darabot a gazdaság egészéből és miután az elmúlt hetekben már rendeződni látszott a helyzet, a globális pénzügyi rendszertől a korábbinál nagyobb elszigeteltség mellett ugyan, de már megnyílt az út a gazdaság talpra állítása előtt - fogalmazott a miniszter. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés