Előfizetői tartalom

Csalódást okoztak a munkaerő-piaci adatok márciusban

Portfolio
Márciusban 192 ezer új munkahely jött létre az Egyesült Államokban a mezőgazdaságon kívüli szektorokra vonatkozó kormányzati statisztikák szerint. A munkanélküliségi ráta emellett 6,7 százalékon stagnált. A piac viszont 6,6 százalékos rátára és 206 ezres bővülésre számított volna és így a dollár először gyengüléssel reagált. Ezt követően ugyanakkor hamar korrekció bontakozott ki és a határidős részvényindexek esetében sem látni negatív fordulatot.

Az Egyesült Államokban 192 ezer új munkahely jött létre a márciusi átfogó statisztikák szerint, míg a munkanélküliségi ráta nem változott és továbbra is 6,7 százalékot mutat - derült ki az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának (U.S. Labor Department) jelentéséből. A piac előzetesen 206 ezres bővülésre számított a foglalkoztatásban és a munkanélküliségi ráta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés