Előfizetői tartalom

Első reakciók: így írnak külföldön Orbán győzelméről

Portfolio
Az eddigi, befektetői szempontból kiszámíthatatlan és gyakran ellenséges gazdaságpolitika várható folytatásáról írnak külföldi cikkek a Fidesz erőteljes választási szereplése láttán. A Financial Times "nacionalista" gazdaságpolitikáról, a Reuters a saját útját járó miniszterelnök várható kétharmadáról, a Wirstschaftswoche a harcias Orbán Magyarországának alacsony tőkevonzó képességéről ír.

Az első külföldi elemzői reakciókról itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.04.07Újra a CNBC-n szerepel Magyarország!A "saját útját járó" miniszterelnöknek adtak a magyarok újabb négy évet a hatalomban - mutatják hétfőn a választások eredményei a Reuters megfogalmazása szerint. Megemlíti a cikk, hogy az antiszemitizmussal vádolt Jobbik ötből egy szavazatot tudhat magáénak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés