Előfizetői tartalom

Itt vannak az amerikai szankciók az oroszok ellen!

MTI
Hét orosz kormánytisztviselőre és tizenhét vállalatra vetett ki hétfőn újabb szankciókat az Egyesült Államok, amelyek Vlagyimir Putyin orosz elnök közvetlen körét célozzák. Hasonlóan célzott szankciókra készülnek az uniós illetékesek is, noha az EU és Oroszország közötti kereskedelmi kapcsolatok sokkal intenzívebbek. Az amerikai lépéseknek csak részben apropója az, hogy a napokban több EBESZ-megfigyelõt foglyul ejtettek az oroszbarát szeparatisták Szlovjanszkban. A feszültség több nagy kelet-ukrajnai városban igen feszült, a szeparatisták további épületeket foglaltak el, illetve Donyeck megyéhez hasonlóan a kelet-ukrajnai Luhanszkban is kikiáltották már a "népi köztársaságot" az oroszbarát szakadárok. özben meglőtték a második legnagyobb ukrán város oroszbarátnak tartott polgármesterét, illetve egyezség született az Ukrajnának Szlovákia felől visszatáplálandó gázszállításokról is.

2014. április 28. 16:57 Megosztás Putyin embereit bünteti az USA Vlagyimir Putyin orosz elnök közvetlen környezetéhez tartozó hét orosz kormánytisztviselőre és tizenhét vállalatra vetett ki hétfőn újabb szankciókat az Egyesült Államok megtorlásul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés