Előfizetői tartalom

Ettől fájhat Varga Mihály feje

MTI
|
Portfolio
Varga Mihály csütörtök este a Hír TV-nek nyilatkozott a vártnál kedvezőbb első negyedéves GDP-adatról és a legutóbbi inflációs számokról. Szerinte a gazdaság kirobbanó formába került, a költségvetés jó állapotban van. Felhívta a figyelmet azonban arra is, hogy az inflációval, illetve az annak hiánya miatt várható költségvetési bevételcsökkenéssel az új kormánynak foglalkoznia kell. Azt is hozzátette: az MNB-nek még lehet mozgástere a kamatcsökkentésre.

Az első negyedéves GDP-adatot a KSH csütörtök reggel 9-kor közölte, ám ezt megelőzően már belengette a friss adatot Varga Mihály a köztévé műsorában. Ezekről itt számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2014.05.15Varga előre belengette a friss GDP-adatot2014.05.15Hétéves csúcs - Berobbant a magyar gazdaságA vártnál jobb GDP-adatról és a kilátárokról:a GDP első negyedévi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés