Előfizetői tartalom

Varga előre belengette a friss GDP-adatot

Portfolio
A köztévé reggeli műsorának vendége volt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A Reuters hírügynökség beszámolója szerint a tárcavezető arról is beszélt, hogy várakozásai szerint 3% körül vagy a felett alakulhat az első negyedéves gazdasági növekedés. Mindez azért is érdekes, mert a Központi Statisztikai Hivatal reggel 9 órakor közli az első negyedéves számokat.

A friss adatok szerint éves szinten 3,5%-kal nőtt a magyar gazdaság az év első három hónapjában. Erről bővebben itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.05.15Hétéves csúcs - Berobbant a magyar gazdaságJobb lehet a növekedés idén Varga Mihály az MTV Ma Reggel című műsorában a KSH adatközlése előtt meglengette az első negyedéves GDP-adatot. Várakozása szerint 3% körül lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés