Előfizetői tartalom

Újra küldhetjük a számlákat Brüsszelnek, jön a pénz

Portfolio
A Miniszterelnökség és az Európai Bizottság sikeres szerdai tárgyalásait követően a kormány kiküldheti az április 15. utáni időszakra vonatkozó számlákat - közölte péntek délután a fejlesztéspolitikai tájékoztatási főosztálya. A közlemény szerint ma újabb, mintegy 150 milliárd forintnyi uniós forrás érkezett Magyarországra az Európai Bizottságtól és a jövő héten újabb utalás várható.

Ne küldjünk számlát Április végén egy sajtóértesülés alapján a Miniszterelnökség arról tájékoztatott, hogy Brüsszel "megkérte" a magyar kormányt, hogy az április 15. után keletkezett uniós támogatásokkal kapcsolatos számlákat ne küldjük addig, amíg nem tisztázódnak a pályázati rendszer átalakításával kapcsolatos részletek.Kapcsolódó cikkünk2014.04.28Brüsszel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés