Előfizetői tartalom

Sok milliárd dolláros profitot termel a szexuális kizsákmányolás

Portfolio
A korábban becsültnek nagyjából a háromszorosa lehet a modern rabszolgapiac mérete, ami évi 150 milliárd dollár illegális profitot termel a bűnözőknek. A profit legnagyobb részét a nők és kislányok szexuális kizsákmányolásából nyerik, de a férfiakat is előszeretettel dolgoztatják bányákban - derült ki a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) legújabb jelentéséből.

Nagyjából évi 150 milliárd dollárt tehet ki a kényszermunkából és szexuális kizsákmányolásból származó jövedelem a magánszférában - derült ki a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (International Labour Organization - ILO) ma bemutatott tanulmányából. Ez az összeg mellesleg a háromszorosa annak, amit a korábbi becslések mutattak. A 150 milliárd dollárnak nagyjából a kétharmadát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés