Előfizetői tartalom

Megint bajban a franciák, stabilan nőnek a németek

Portfolio
Májusban a Markit előzetes adatai szerint ismét zsugorodni kezdett a francia magánszféra - legalábbis feldolgozóiparra és a szolgáltatói szektorra vonatkozó beszerzésimenedzser-indexek (BMI) ezt mutatják. A piac előzetesen stagnálásra számított volna, így kellemetlen meglepetésről van szó. Közben a német kompozit mutató azt jelzi, hogy Európa motorja, a német gazdaság továbbra is lendületesen nőhet, igaz a feldolgozóipari és szolgáltatói index iránya szétvált egymástól.

2014. május 22. 10:10 Megosztás Az eurózóna aktivitása is stabilan magas volt májusban A várt 53,9 ponton alakult májusban az eurózóna kompozit beszerzési menedzser indexe, azaz lényegében magas szinten stagnált az aktivitás a fizetési övezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés