Előfizetői tartalom

Orbán egy meglepetést is előhúzott

Portfolio
"Kevés meglepetést rejt az új magyar kormány" címmel számolt be Orbán Viktor csütörtöki leveléről a Financial Times feltörekvő piaci blogja. Váratlannak nevezi ugyanakkor Seszták Miklós kinevezését nemzeti fejlesztési miniszterré és a lap emlékeztet arra, hogy a KDNP-s politikust kritizálták az ellenzéki képviselők egy 2012-es pályázattal kapcsolatban, amit azóta az EU csalás elleni hivatala is kivizsgált.

A brit üzleti napilap blogjának nyilatkozó Boros Tamás, a Policy Solutions igazgatója kiemelte, hogy a csütörtökön megnevezett 10 miniszterből heten már az előző kormánynak is tagja volt. Ez arra utal, hogy Orbán Viktor megtartotta korábbi ígéretét, miszerint a kormány egyszerűen csak folytatja azt, amit elkezdett. Az új kormányról itt olvashatnak részletesen:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés