Előfizetői tartalom

Fellélegezhetnek a magyar álláskeresők

Portfolio
Jelentősen javulni fog a magyar álláskeresők helyzete az elkövetkező negyedévben, ugyanis a munkaadók korábban soha nem látott létszámbővítést jeleztek előre a Manpower felmérése szerint. A munkaadók 16%-a a létszámuk bővítését tervezi a következő negyedében, és ez az optimizmus valamennyi régióban és szektorban érezhető.

Könnyebb lesz munkát találni A Manpower ma nyilvánosságra hozott munkaerő-piaci felmérése szerint a munkakeresők lehetőségei 2014 harmadik negyedévében jelentősen javulnak. A magyar munkaadók korábban soha nem látott munkaerő-piaci aktivitást jeleztek előre a júliustól szeptemberig tartó időszakra. A megkérdezett munkaadók 16 %-a növekedésére számít, 6%-uk pedig elbocsátást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés