Előfizetői tartalom

Lengyel botrány: megszólaltak a jegybankárok

Portfolio
Eddig összességében nagyon jó volt az együttműködés a jegybankelnökkel, és sajnáljuk, hogy olyan, illegálisan rögzített felvétel látott napvilágot, amely azt a látszatot keltette, mintha az elnök összeköttetésben állna a politikai választási rendszerrel, az ugyanis elfogadhatatlan lenne - lényegében ezzel a közleménnyel kiállt a hétvégén botrányba keveredett lengyel jegybankelnök mellett a kamatdöntésekben illetékes monetáris tanács.

Kapcsolódó cikkünk2014.06.16Botrány Lengyelországban: megszólalt a miniszterelnök2014.06.15Botrány Lengyelországban! - Belebukik a jegybankelnök?A mai monetáris tanácsi ülés után a jegybank honlapjára kikerült közlemény abba az irányba mutat, hogy Marek Belka jegybankelnök a posztján maradhat, hiszen a jelek szerint sem a kormány(fő), sem a jegybanki vezetés felől nem érkeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés