Előfizetői tartalom

Nagy titkos találkozó zajlik Budapesten

Portfolio
Az Index információi szerint az ukrán-orosz krízis és az ahhoz kapcsolódó gázválság miatt széleskörű, és a magyar kormány által titkosan kezelt nemzetközi egyeztetés színhelye lett kedden és szerdán a magyar főváros. Ennek jegyében számos külföldi állam energiaügyi felelős vezetője érkezett Budapestre, hogy egyeztessen az orosz gázexport okozta problémákról. A tegnapi ukrán gázvezetékes robbantás egyébként a legfrissebb hírek szerint önmagában is okozhat némi fennakadást az orosz gázszállításokban:

Kapcsolódó cikkünk2014.06.18Fennakadások lehetnek az orosz gázszállításbanA kétnapos tanácskozáson az Egyesült Államoktól Ukrajnáig "mindenki képviselteti magát, aki számít" - fogalmazott az Index forrása. A nagyszámú nemzetközi vezető biztonsága miatt tartották titokban a tanácskozás tényét is, és csak a megbeszélések befejezése után adnak ki róla tájékoztatást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés